Seguretat i privacitat


La informació que es demana als clients, és l’estrictament necessària per a tramitar les comandes realitzades en aquesta botiga online. CA’N CODINA, S.L., no

cedeix a ningú aquestes dades.


SEGURETAT

Tant la web com la botiga online, són segures i segueixen el protocol SSL (Secure sockets layer) amb el corresponent certificat. La botiga fa servir el sistema de pagament PAYCOMET, per la compra amb targeta. CA’N CODINA, S.L., no té accés a les dades de la tarjeta de pagament i la plataforma PAYCOMET no guarda les dades.


PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

CA’N CODINA, SL compleix el que estableix la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal. Les dades de l’usuari queden incorporades als fitxers automatitzats titularitat CA’N CODINA, S.L., amb domicili fiscal a C\ Bernat Metge, 5 – 08205 – Sabadell, i CIF B59939652.

Aquests fitxers estan inscrits al Registro General de Protección de Datos de Carácter Personal i CA’N CODINA, S.L. ha adoptat els procediments tècnics i administratius per garantir la seguretat d’aquestes dades. L’usuari podrà exercitar els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, i en particular els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de dades així com el de revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades, mitjançant un correu electrònic a l’adreça cava@merceduffour.com


cookies


La Botiga online Mercè Duffour utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei.

condicions de venda


Les vendes es realitzen a través Mercè Duffour, amb domicili fiscal a C\ Bernat Metge, 5 – 08205 – Sabadell, i CIF B59939652, telèfon d’atenció al client 93 720 72 12 ext., i email cava@merceduffour.com. Inscrit al Registre Mercantil de Barcelona, al Tº21617 Full B-24826 Foli 149 inscripció 1ª.


preus

Els preus dels articles disponibles en aquestes pàgines inclouen l’IVA que els correspon. En funció de la quantitat de la comanda s’afegirà un import per cobrir les despeses de transport. Aquest import inclou també l’IVA, i es marcarà clarament a la pàgina de resum de la comanda abans de finalitzar l’adquisició.


pagaments


Una vegada finalitzada l’adquisició de productes en aquesta pàgina, el client podrà escollir entre realitzar el pagament a través d’una targeta de crèdit o per transferència bancària. Mitjançant la plataforma PAYCOMET, en un entorn segur i xifrat, podrà introduir les dades de la seva targeta de crèdit (Visa o Mastercard).


disponibilitat dels productes


Intentem mantenir els nivells d’existències de la botiga online actualitzat en tot moment, enviant sempre l’anyada que figura en la pàgina web en el moment de la compra. En cas que s’exhaureixin les existències, s’oferirà al client o bé la devolució sencera de l’import pagat, o bé una anyada alternativa a l’escollida al mateix preu.


lliuraments i àmbit geogràfic


Els lliuraments nacionals es faran per missatger. En el cas de que no es pugui lliurar la comanda, l’agència de transport es posarà en contacte amb el comprador per garantir una segona entrega. En el cas d’absència en els lliuraments a particulars, l’agència tornarà a intentar el lliurament una segona vegada. Si

encara no s’ha pogut lliurar, l’agència enviarà un correu electrònic al client per garantitzar el tercer intent de lliurament.Una vegada realitzat el pagament l’enviament es realitzarà en un període d’entre 2-3 dies laborables (a la península).


edat del comprador


Només podran adquirir vi els majors d’edat.


devolucions


El client té el dret a retornar la mercaderia en el termini de 7 dies. Ha de comunicar la intenció de formalitzar la devolució dins d’aquest termini mitjançant un email a cava@merceduffour.com. Una vegada comprovat el correcte estat de la comanda, serà retornant el preu abonat llevat de les despeses d’enviament que serà a càrrec del client, així com si aquest no es troba en mateixes condicions en quant al seu embalatge, que el preu retornat serà inferior d’acord amb la depreciació soferta pel producte.


legislació


Les vendes a distància estan regulades per les lleis 7/1996 d’Ordenació del Comerç Minorista, modificat per la llei 47/2002 que l’ajusta a la Directiva Europea 97/7/CE. El tractament de dades s’ajusta a la llei 15/1999 de protecció de Dades de Caràcter Personal.