CAVA BRUT NATURE


FITXA TÈCNICA

Tipus de Cava

Disponible en

Varietats

Envelliment

Brut Nature

750 ml

Xarel.lo – Macabeu – Parellada

9 mesos

Informació nutricional

Valor energètic

Greixos

dels quals saturats

Hidrats de carboni

Sucres

Proteïnes

Sal

Acidesa total

Grau alcoholic

68,94 Kcal

0 g

0 g

2,9 g

2,9 g

0 g

0 g

5,2 g/l

11,9 %

NOTA DE CATA


La sorpresa d’un Cava original, clàssic però diferent. La sorpresa de les ganes de fer honors al seu origen a la Champagnat. La sorpresa de la integració de cultures. Un cava elaborat amb les tres varietats clàssiques de Catalunya: Xarel.lo, Macabeu i Parellada. Una rima de just 12 mesos li permeten mantenir tota la seva esplen- dorositat fresca, jove i afruitada amb la virtut de no afegir licor d’expedició que el condicioni.


De color groc palla, net i brillant, amb un carbònic de fluïr suau i constant, és tota una alegoria a la terra, al Mediterràni, a la calor, a la festa i al bon compartir. Aromes de fruita molt jove, amb notes que recorden la poma verda i àcida, notes a camp i rosada. Una boca essencial del brut nature, agradable constant carbònica i final àcid i net.


Un bon estiu, una tarda de calor i qualsevol moment de color poden fer disfrutar d’aquest producte que fa honor a la paraula que el tipifica: CAVA.


Merce Duffour. L’honor a la saga familiar.

zona de producció


Alt Penedès. Denominació d’origen Cava.

L’edat de les vinyes és entre 25 – 50 anys.

Terrenys argilós-calcari i argilós-sorrenc.

Les nostres vinyes situades en la zona de l’Alt Penedès, en que estan protegides per dues cadenes muntanyoses i juntament amb el seu particular microclima, fan d’una zona privilegiada per el cultiu d’aquestes vits.climatologia


Hivern fred i sec. Primavera seca i suau, amb alguna gelada tardana. Bona brotació dels ceps.

Finals de primavera i estiu caracteritzats per temperatures superiors a les normals i segueix el temps sec. A partir de mitjans d’agost fins a mitjans de setembre tenim abundants pluges que coincideixen amb la verema.

Verema sana i bona maduració dels raïms.


verema


Verema sana i bona maduració dels raïms. Verema des de la 2a setma- na d’agost fins a la 2a setmana de setembre.